Εκθέσεις

Autopromotec Bologna 2019

22/05/2019 έως 26/05/2019 Μπολόνια, Ιταλία

Η βασική εστίαση στην Autopromotec 2019 είναι η τεχνολογική εξέλιξη με επίκεντρο τις νέες ανάγκες μετακίνησης, όπως τα αυτοδιαχειριζόμενα συστήματα, την ηλεκτροκίνηση, τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τις συνέπειές τους στην αγορά aftermarket.

Για πρώτη φορά φέτος η Autopromotec δημιούργησε μία νέα εικόνα, έναν φουτουριστικό γαλαξία όπου οι αστερισμοί αντιπροσωπεύουν τους διάφορους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η FUTURA εισάγει τους επισκέπτες στους διάφορους τομείς προϊόντων, επισημαίνοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και τους συνοδεύει σε ένα ταξίδι για να ανακαλύψουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες που προσφέρουν οι εκθέτες, προκειμένου να δίνουν στους επισκέπτες μια ματιά στο μέλλον. Η φετινή Autopromotec είναι αφιερωμένη σε εταιρείες που έχουν γράψει την ιστορία των αγώνων αυτοκινήτου χάρη στην καινοτομία και το έντονο πάθος.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ: https://www.autopromotec.com/en/index.ph

Automechanika Frankfurt 2018

11/09/2018 έως 15/09/2018 Messe Frankfurt

Η φετινή Automechanika Frankfurt περιλαμβάνει εκτός των βασικών της θεματικών ενοτήτων και μια επιπλέον έκθεση αφιερωμένη στο χώρο των ελαστικών καθώς και μια ακόμα σχετική με το κλασικό αυτοκίνητο και την ανακατασκευή/ επιδιόρθωση. Πάνω από 5.000 εκθέτες θα συμμετέχουν στην έκθεση που πλέον έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή διοργάνωση στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου.

Δείτε το website της έκθεσης εδώ.