Νέα

Οζονοποιητής KRIOS – COCCINELLA SANICAR

28 Αυγούστου, 2013

Ο οζονοποιητής της KRIOS AC είναι μία συσκευή, η οποία καταστρέφει με την χρήση του όζοντος τα βακτήρια και τους ιούς που βρίσκονται εντός των οχημάτων. Επίσης εξαλείφει τις οσμές, όπως αυτή του καπνού στην καμπίνα και στις ταπετσαρίες του αυτοκινήτου. Ο οζονοποιητής εξασφαλίζει την υγιεινή και την απολύμανση εξοντώνοντας τους παθογόνους παράγοντες για τον άνθρωπο.

Πως λειτουργεί;
Χρησιμοποιεί με έναν εξελιγμένο τρόπο (μέσω εξαναγκασμένης ροής) το όζον, του οποίου η αποτελεσματικότητα είναι γνωστή. Αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια σε όλες τις περιπτώσεις ελέγχου τις υγιεινής με σύντομη και αποδοτική παρέμβαση.
Ένας από τους λόγους της αποτελεσματικότητας του όζοντος είναι ότι εισχωρεί παντού και φτάνει σε σημεία απρόσιτα από άλλα συστήματα απολύμανσης. Επίσης δεν αφήνει κανένα κατάλοιπο, διότι μετατρέπεται σε οξυγόνο.

Απολύμανση
Η Coccinella (Πασχαλίτσα) Sanicar, εκτός της δράση της απολύμανσης, απομακρύνει έντομα, όπως οι ψύλλοι, οι σφίγγες , τα ακάρεα, οι μύγες και τα κουνούπια.

Ελάχιστο κόστος για το μέγιστο αποτέλεσμα!
Η χρήση του οζονοποιητή, εκτός από αποδοτική, είναι και οικονομική γιατί η απολύμανση του αυτοκινήτου κοστίζει λίγα μόνο λεπτά (cents) και εν γένει δεν έχει κόστος συντήρησης.
Έχει μικρές διαστάσεις (20Χ25Χ28 εκ.) και μικρό βάρος (4kg), άρα είναι εύκολη η μετακίνηση και η αποθήκευσή του. Είναι αθόρυβο και γρήγορο στην λειτουργία του (τυπικός κύκλος λειτουργίας: 15 λεπτά) και καταναλώνει λίγο (250watt ανά κύκλο λειτουργίας).

Τρόπος Χρήση:

  • Τοποθετούμε την συσκευή στο κέντρο της καμπίνας σε καθαρό και στεγνό σημείο.
  • Δεν μπλοκάρουμε το κάτω και πίσω μέρος της συσκευής, καθώς εκεί βρίσκονται τα σημεία εισαγωγής και εξαγωγής του αέρα.
  • Ενεργοποιούμε τον κλιματισμό του αυτοκινήτου με τον αέρα σε ανακύκλωση με κλειστά παράθυρα και θήρες.
  • Είναι σημαντικό να μην βρίσκεται κανείς στον χώρο επιβατών του οχήματος κατά την λειτουργία της συσκευής (η εισπνοή του όζοντος έχει βλαβερές συνέπειες)
  • Μετά τον κύκλο λειτουργίας του αερίζουμε την καμπίνα για τουλάχιστον 3 λεπτά πριν εισέρθουμε.
  • Χρόνος χρήσης για Ι.Χ. 10 λεπτά , για οχήματα ενός όγκου 15 λεπτά και φορτηγάκια (8 m3 και άνω) 20 λεπτά. Μέγιστος χρόνος συνεχούς χρήσης 99 λεπτά.

Ελάχιστη θερμοκρασία λειτουργίας: 2 οC
Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας: 40 οC
Μέγιστος όγκος παροχής αέρα: 60 m3/h

Εγγύηση 12 μηνών.
Υλικά κατασκευής : ΙΝΟΧ και PVC.

imagesCAW0GX5V

100% ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Επιστροφή στη κορυφή της σελίδας