Νέα

Filter Division Review #2: Ο Κινητήρας Multijet 1.3

22 Ιουλίου, 2014

Κυκλοφόρησε το δεύτερο review από το Filter Division της MEAT&DORIA! Αυτή τη φορά κεντρικό θέμα είναι ο Κινητήρας Multijet της Fiat Group, και πιο συγκεκριμένα αυτός των 1,3 L, γνωστός και ως SDE. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην έκδοση Multijet 75 PS, που το 2005 απέσπασε και το βραβείο του Διεθνή Κινητήρα της Χρονιάς.

Σε αυτό το review μπορείτε ακόμα να μάθετε για το νέο Φίλτρο Diesel 5046 για Fiat με εφαρμογή στον Κινητήρα 1,9 JTD, να δείτε τον συγκεντρωτικό Κατάλογο που έχει φτιάξει για σας το Filter Division και περιέχει όλα τα φίλτρα της MEAT&DORIA που βρίσκουν εφαρμογή σε αυτοκίνητα που φορούν τους Multijet κινητήρες καθώς και τον Κατάλογο Εναλλακτικών Καυσίμων που περιλαμβάνει και την γκάμα της ιταλικής εταιρείας σε Φίλτρα LPG, να ενημερωθείτε για τις σελίδες της MEAT&DORIA σε Facebook και Twitter από όπου μπορείτε να πληροφορείστε για όλα τα νέα προϊόντα, αλλά και να εξοικειωθείτε με το ξεχωριστό hashtag #mdfd του Filter Division, που σας κρατά ενήμερους για οτιδήποτε σχετικό με τα φίλτρα της MEAT&DORIA!

Τέλος, με ένα απλό κλικ στα σχετικά banners μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δείτε όλα τα νέα φίλτρα που προστίθενται στην γκάμα της MEAT&DORIA, αλλά και τον κατάλογο της νέας γκάμας Αντλιών Υγρού Πλύσης!

Διαβάστε εδώ το Filter Division Review #2!

Επιστροφή στη κορυφή της σελίδας