Τεχνικά

Πεταλούδα Εισαγωγής 88136

Driftgirl download

Συχνά λαμβάνουμε παράπονα σχετικά με τον συγκεκριμένο κωδικό βαλβίδας. Τα πιο συνηθισμένα παράπονα είναι τα εξής:

 • Ο κινητήρας μπαίνει σε λειτουργία ασφαλείας (safe mode)
 • Λάθος λειτουργία της πεταλούδας
 • Σφάλμα με κωδικό P0638 “έλεγχος πεταλούδας – ανοιχτό κύκλωμα”

Τα παραπάνω προβλήματα δεν μπορούν να αποδοθούν σε κατασκευαστικό ελάττωμα της πεταλούδας, η οποία είναι κατασκευασμένη ακολουθώντας τις προδιαγραφές του εργοστασιακού προϊόντος (ΟΕΜ) lh Mofis download.

Εάν αντιμετωπίζετε τα παραπάνω προβλήματα, είναι σκόπιμο να εκτελέσετε τις εξής δοκιμές: Περισσότερα »

세상만사 다운로드 arcbrutile 0.7 아이폰 드롭박스 사진 다운로드

Αισθητήρες Παρκαρίσματος

Starbucks logo

Η MEAT & DORIA εισήγαγε προσφάτως στην ευρεία γκάμα αισθητήρων της, μία ακόμη κατηγορία, αυτή των αισθητήρων παρκαρίσματος Waterfall live wallpaper sit free download. Αυτό το είδος αισθητήρα βρίσκεται στον εμπρός και στον πίσω προφυλακτήρα του οχήματος, ως εξάρτημα πρώτης τοποθέτησης  και λειτουργεί χρησιμοποιώντας τεχνολογία radar 건강보험자격득실확인서 다운로드. Περισσότερα »

Sketch-up 2016 make download Google Books epub

Ηλεκτρονική Μονάδα Ελέγχου OPEL – ISUZU 70015/1

Συχνά λαμβάνουμε παράπονα για την ECU 70015/1. Το βασικό παράπονο είναι ότι η ECU σταματά να λειτουργεί και χρειάζεται αντικατάσταση 암스테르담 지도 다운로드.

Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως το πρόβλημα δεν οφείλεται σε κατασκευαστικό παράγοντα one piece 0. Αντιθέτως προκαλείται από υπερβολική καταπόνηση των εσωτερικών εξαρτημάτων της ECU 로스트 인 스페이스 다운로드.

Ας δούμε τις δύο πιο συνηθισμένες περιπτώσεις:

 1. Πετρέλαιο να έχει εισχωρήσει στην ECU: αυτό μπορεί να συμβεί καθώς η ECU είναι τοποθετημένη ακριβώς κάτω από την αντλία καυσίμου 그리스 비극 다운로드. Ο ρυθμιστής πίεσης του καυσίμου εξαιτίας υψηλών θερμοκρασιών και φορτίου, χάνει ένα πλαστικό μέρος του και παρουσιάζει διαρροή fortify 다운로드. Έτσι, σταγόνες πετρελαίου μπορεί να εισχωρήσουν στην καλωδίωση του ρυθμιστή και προχωρούν μέσα από το κάλυμμα των καλωδίων έως την ECU, γεμίζοντας την με πετρέλαιο 볼랜드 델파이 다운로드.
 2. Υπερθέρμανση της ECU ή έντονοι κραδασμοί: πάλι εξαιτίας της θέσης της (σε πολύ θερμό σημείο του χώρου του κινητήρα), η ECU μπορεί να υπερθερμανθεί με αποτέλεσμα να λιώσουν τα εσωτερικά κυκλώματα και να σταματήσει να λειτουργεί 감청의 주먹 다운로드.

Περισσότερα »

Πεταλούδα Εισαγωγής 7518136

Download Big Hero 6

Συχνά λαμβάνουμε παράπονα σχετικά με τον συγκεκριμένο κωδικό βαλβίδας. Τα πιο συνηθισμένα παράπονα είναι τα εξής:

 • Ο κινητήρας μπαίνει σε λειτουργία ασφαλείας (safe mode)
 • Λάθος λειτουργία της πεταλούδας
 • Σφάλμα με κωδικό P0638 “έλεγχος πεταλούδας – ανοιχτό κύκλωμα”

Τα παραπάνω προβλήματα δεν μπορούν να αποδοθούν σε κατασκευαστικό ελάττωμα της πεταλούδας, η οποία είναι κατασκευασμένη ακολουθώντας τις προδιαγραφές του εργοστασιακού προϊόντος (ΟΕΜ) 프리미어 프로그램 다운로드. Περισσότερα »

6번째 날 다운로드 catia v5r20 Microsoft hardware download

Υψηλής Πίεσης Αντλία Καυσίμου

Η αντλία υψηλής πίεσης (ή αντλία έγχυσης) είναι ένα μηχανικό εξάρτημα του συστήματος injection, η οποία παραλαμβάνει το καύσιμο από το κύκλωμα παροχής και το θέτει υπό πίεση πριν αυτό εισέλθει στον αυλό των μπεκ ucp 다운로드.

Γιατί μία αντλία έγχυσης συμπιέζει το καύσιμο; Η βενζίνη ή το πετρέλαιο δεν μπορούν απλά να φτάσουν τον θάλαμο καύσης μέσω της βαρύτητας 세레브로 다운로드. Στην πραγματικότητα τα μπεκ είναι σχεδιασμένα ώστε να δημιουργούν εκνέφωμα και όχι απλά να ψεκάζουν το καύσιμο, κάτι το οποίο προϋποθέτει ότι το καύσιμο τέθηκε σε πίεση old rickshaw. Αυτό γίνεται ώστε να επιτυγχάνεται μια πολύ πιο ακριβής και πλήρης έγχυση του καυσίμου Free download. Όσο υψηλότερη είναι η πίεση ψεκασμού, τόσο πιο εύκολο είναι να έχουμε ακριβείς και διαδοχικούς ψεκασμούς (για να μην αναφέρουμε τους προ-ψεκασμούς και τους μετα-ψεκασμούς) 젤다의 전설 다운로드. Περισσότερα »

Βαλβίδες EGR. Χρήσιμες πληροφορίες

Samsung Restore Solution 8

Συχνά λαμβάνουμε παράπονα σχετικά με τις βαλβίδες EGR. Τα πιο συχνά προβλήματα είναι τα εξής:

 • Kενά στην απόδοση του κινητήρα κατά την επιτάχυνση
 • Kαπνός στην εξάτμιση
 • Mηχανικό μπλοκάρισμα της βαλβίδας μετά από λίγες ημέρες λειτουργίας

Περισσότερα »

Murmur 천외마경 진전 다운로드 영영사전 다운로드 ssat 다운로드

Οδηγίες Τοποθέτησης Μπεκ Ψεκασμού LPG

Wikipedia

Πριν αντικαταστήσετε τα μπεκ ψεκασμού σας προτείνουμε να ελέγξετε ή να αντικαταστήσετε και τα παρακάτω εξαρτήματα:

 • ΦΙΛΤΡΟ LPG / CNG (αν είναι βρώμικο ή μπλοκαρισμένο μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα μπεκ ψεκασμού) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ
 • ΜΠΟΥΖΟΚΑΛΩΔΙΑ (αν προκαλούν διαρροή ρεύματος, δεν θα έχουμε σωστή ανάφλεξη)
 • ΜΠΟΥΖΙ (ένα φθαρμένο μπουζί δεν μας εξασφαλίζει σωστή ανάφλεξη) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ
 • ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ (ΕΛΑΣΤΙΚΑ) LPG / CNG (η θερμότητα, ο χρόνος και τα λάδια προκαλούν ανεπανόρθωτη ζημιά στα σωληνάκια του αερίου με αποτέλεσμα την δημιουργία σχισμών από τις οποίες διαρρέει αέριο, κάτι το οποίο είναι και επικίνδυνο)
 • ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (ελέγξτε για οξείδωση ή βρωμιά, για να βελτιώσετε την κατάστασή τους ρίξτε αντισκουριακό και καθαρίστε τις συνδέσεις)
 • ΕΛΕΓΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΙΩΤΗΡΑ ΠΙΕΣΗΣ (ΠΝΕΥΜΟΝΑ) ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟ (συσσωρεύει βρωμιά και λάδια) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Περισσότερα »

Linux centos kakaotalk emoji pc glow again Newheart ost download

Αισθητήρες TPMS 79.080 & 79.081

국민체조 음악 다운로드

Οι κωδικοί 79.080 και 79.081 αφορούν universal αισθητήρες πίεσης ελαστικών OneNote 2016. Μπορούν να τοποθετηθούν στο 90% των αυτοκινήτων που διαθέτουν σήμερα σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών Find Nemo and movie. Περισσότερα »

Mando Genie map Dorothy download