Τεχνικά

Αισθητήρες Παρκαρίσματος

Εκτύπωση σελίδας

Η MEAT & DORIA εισήγαγε προσφάτως στην ευρεία γκάμα αισθητήρων της, μία ακόμη κατηγορία, αυτή των αισθητήρων παρκαρίσματος Waterfall live wallpaper sit free download. Αυτό το είδος αισθητήρα βρίσκεται στον εμπρός και στον πίσω προφυλακτήρα του οχήματος, ως εξάρτημα πρώτης τοποθέτησης  και λειτουργεί χρησιμοποιώντας τεχνολογία radar 건강보험자격득실확인서 다운로드.

Όταν το όχημα ελίσσεται σε πολύ χαμηλές ταχύτητες οι αισθητήρες παρκαρίσματος μετρούν τις αποστάσεις με χρήση υπέρηχων και παράγεται ένας προειδοποιητικό διακεκομμένο ηχητικό σήμα στην καμπίνα τον επιβατών Starbucks logo. Όσο πιο κοντά βρίσκεται το όχημα στο εμπόδιο, τόσο πιο σύντομα είναι τα διαστήματα μεταξύ δύο τόνων Sketch-up 2016 make download. Όταν η μέση απόσταση του οχήματος από τα εμπόδια είναι μικρότερη των 30 εκατοστών το διακεκομμένο σήμα γίνεται συνεχές, προειδοποιώντας τον οδηγό για επικείμενη σύγκρουση.  Τα οχήματα τα οποία εξοπλίζονται με σύστημα infotainment εμφανίζουν στην οθόνη του συστήματος ένα σχέδιο του εμποδίου και της πραγματικής απόστασής του από το όχημα κατά τους ελιγμούς Google Books epub. Σε πιο πολυτελή αυτοκίνητα οι αισθητήρες παρκαρίσματος συνεργάζονται με τις περιμετρικές κάμερες και δίνουν την δυνατότητα στον οδηγό να εκτελέσει μανούβρες ακριβείας κατά το παρκάρισμα 구글 드라이브 다운로드.

Οι αισθητήρες αυτοί είναι αντίστοιχοι των εργοστασιακών (πρώτης τοποθέτησης) και ως εκ τούτου οι αισθητήρες της MEAT & DORIA δεν είναι universal 짠내투어 32회 다운로드. Μπορούν όμως να βαφτούν στο χρώμα του εκάστοτε προφυλακτήρα.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας

Επιστροφή στη κορυφή της σελίδας