Τεχνικά

Πεταλούδα Εισαγωγής 7518136

Εκτύπωση σελίδας

Συχνά λαμβάνουμε παράπονα σχετικά με τον συγκεκριμένο κωδικό βαλβίδας. Τα πιο συνηθισμένα παράπονα είναι τα εξής:

  • Ο κινητήρας μπαίνει σε λειτουργία ασφαλείας (safe mode)
  • Λάθος λειτουργία της πεταλούδας
  • Σφάλμα με κωδικό P0638 “έλεγχος πεταλούδας – ανοιχτό κύκλωμα”

Τα παραπάνω προβλήματα δεν μπορούν να αποδοθούν σε κατασκευαστικό ελάττωμα της πεταλούδας, η οποία είναι κατασκευασμένη ακολουθώντας τις προδιαγραφές του εργοστασιακού προϊόντος (ΟΕΜ) 프리미어 프로그램 다운로드.

Εάν αντιμετωπίζετε τα παραπάνω προβλήματα, είναι σκόπιμο να εκτελέσετε τις εξής δοκιμές:

1) Βεβαιωθείτε ότι η εκκίνηση έχει γίνει ΕΙΔΙΚΑ από τη μονάδα ελέγχου: η ECU πρέπει να “αναγνωρίσει” το νέο εξάρτημα και να σβήσει τον κωδικό σφάλματος ο οποίος δημιουργήθηκε από την προηγούμενη βαλβίδα Download Big Hero 6. Αν απλά εγκαταστήσετε την νέα πεταλούδα χωρίς να γίνει αναγνώριση από την ECU, η ECU θα συνεχίσει να διαβάζει την προηγούμενη βαλβίδα 6번째 날 다운로드. Ως αποτέλεσμα ο κινητήρας θα συνεχίσει να λειτουργεί σε λειτουργία ασφαλείας.

2) Ελέγξτε προσεκτικά αν η καλωδίωση έχει συνδεθεί σωστά κατά την εγκατάσταση: Στα πρώτα μοντέλα που παρήχθησαν από το εργοστάσιο η πεταλούδα ήταν κατασκευής WAHLER catia v5r20. Από το 2009 και μετά αντικαταστάθηκε με πεταλούδες της Pierburg ή της Marelli, τόσο στην πρώτη τοποθέτηση όσο και στο aftermarket Microsoft hardware download. Σε κάθε περίπτωση, η πεταλούδα της WAHLER, μπορεί να αντικατασταθεί με μία της PIERBURG ή της MARELLI, χρησιμοποιώντας έναν αντάπτορα για την καλωδίωση (ο οποίος παρέχεται με την πεταλούδα) download dnw exe. Αυτή η καλωδίωση είναι απαραίτητη, γιατί ο αριθμών των ακίδων στην φύσα των δύο μοντέλων είναι διαφορετικός 윈도우10 모바일 다운로드.

Επομένως, η χρήση του αντάπτορα είναι απαραίτητη, αλλιώς το εξάρτημα δεν θα λειτουργήσει 파티션 다운로드.

3) Ελέγξτε για παρουσία νερού ή ξένων σωμάτων (σκόνη κτλ.): λόγω της θέσης της πεταλούδας, είναι πιθανό σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, να εισέρθει νερό ή σκόνη στο ηλεκτρικό κύκλωμα προκαλώντας μη αναστρέψιμη βλάβη στα εσωτερικά κυκλώματα 자바 ftp 파일 다운로드. Αν με έναν οπτικό έλεγχο είναι ορατά ίχνη οξείδωσης (στην φύσα και στην καλωδίωση), είναι πολύ πιθανό η καλωδίωση να έχει υποστεί φθορά και η αντικατάστασή της να είναι απαραίτητη Download Dev Express. Ο αντάπτορας διαθέτει ειδική στεγανοποίηση, ώστε να αποτρέπεται η εισχώρηση νερού στις συνδέσεις.

Η HOFFER έχει μια εκτενή γκάμα πεταλούδων εισαγωγής. Περισσότεροι από 360 κωδικοί για διάφορες εφαρμογές. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα προϊόντων στο : www.meat-doria.com

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας

Επιστροφή στη κορυφή της σελίδας