Τεχνικά

Βαλβίδες EGR. Χρήσιμες πληροφορίες

Samsung Restore Solution 8

Συχνά λαμβάνουμε παράπονα σχετικά με τις βαλβίδες EGR. Τα πιο συχνά προβλήματα είναι τα εξής:

  • Kενά στην απόδοση του κινητήρα κατά την επιτάχυνση
  • Kαπνός στην εξάτμιση
  • Mηχανικό μπλοκάρισμα της βαλβίδας μετά από λίγες ημέρες λειτουργίας

Περισσότερα »

Murmur 천외마경 진전 다운로드 영영사전 다운로드 ssat 다운로드

Βαλβίδα Αναθυμιάσεων

Κατά τη λειτουργία του κινητήρα, μια ποσότητα μείγματος αέρος – καυσίμου διαρρέει από τα ελατήρια των εμβόλων στον στροφαλοθάλαμο και, σε συνδυασμό με τις αναθυμιάσεις του λιπαντικού, μπορεί να προκαλέσει μεγάλη εσωτερική πίεση 신비한 동물사전 그린델왈드의 범죄 다운로드. Για να αντιμετωπιστεί αυτό το ενδεχόμενο, οι αναθυμιάσεις διοχετεύονται στην πολλαπλή εισαγωγής και ανακυκλώνονται με την καύση τους από τον κινητήρα precious ones. H διαδικασία ελέγχεται από το σύστημα θετικού εξαερισμού του στροφαλοθαλάμου (Positive Crankcase Ventilation), το οποίο αποτελείται από τη βαλβίδα αναθυμιάσεων, τον διαχωριστή λαδιού και τις σωληνώσεις 골프스윙 동영상 다운로드.

Η βαλβίδα αναθυμιάσεων βρίσκεται συνήθως τοποθετημένη στο καπάκι των βαλβίδων και λειτουργεί με υποπίεση 친구모아 아파트 다운로드. Είναι ανεπίστροφη, ώστε να αποτρέπεται η αντίθετη ροή των αναθυμιάσεων προς τον στροφαλοθάλαμο στην περίπτωση που η πίεση στην πολλαπλή εισαγωγής είναι μεγαλύτερη από αυτήν του στροφαλοθαλάμου 기차소리 다운로드. Μια προβληματική βαλβίδα μπορεί να προκαλέσει αστάθεια στο ρελαντί, μειωμένη απόδοση του κινητήρα και ήχο σφυρίγματος από την εισαγωγή Interstellar ost download.

Αντλία Δευτερεύοντος Αέρα

Στους κινητήρες με ανάφλεξη από σπινθηριστή, οι περισσότεροι ρύποι προκύπτουν κατά την ψυχρή εκκίνηση 카카오톡 pc 맥 다운로드. Αυτό συμβαίνει καθώς απαιτείται πλούσιο μείγμα (λ<1) για την εκκίνηση ενός ψυχρού κινητήρα java blob 파일 다운로드. Έως ότου να φτάσουν ο κινητήρας και ο καταλύτης στην θερμοκρασία λειτουργίας τους, μεγάλη ποσότητα μονοξειδίου του άνθρακα και άκαυστοι υδρογονάνθρακες εκλύονται από το σύστημα εξαγωγής στην ατμόσφαιρα 시간표 다운로드.
Για την μείωση των βλαβερών αυτών ρύπων, εγχέεται ατμοσφαιρικός αέρας στο εσωτερικό της πολλαπλής εξαγωγής, ο οποίος προκαλεί την οξείδωση των καυσαερίων ρύπων και τους μετατρέπει σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό Fifa 18pc download. Περισσότερα »

Βαλβίδα EGR 88117

시스코 ios 이미지 다운로드

Από τις παρακάτω πληροφορίες του τμήματος τεχνικής υποστήριξης της FIAT, μπορούμε να δούμε ότι το σπάσιμο της κεφαλής της βαλβίδας EGR δεν προκαλείται από κατασκευαστικό πρόβλημα της ίδιας (κακής ποιότητας ή ανεπαρκής συγκόλληση της ράβδου στην κεφαλή) 워드 무료 이력서 다운로드. Το σπάσιμο της βαλβίδας προκαλείται από εξωτερικούς παράγοντες που δεν έχουν κάποια σχέση με την ποιότητα του προϊόντος μας Download the Book of Pride and Prejudice. Περισσότερα »

Βαλβίδες EGR 7518064-7518065

Η βαλβίδα EGR 7518064, όπως και η 7518065 ανήκουν στην κατηγορία των πνευματικών βαλβίδων παλαιότερης γενιάς Download the dark side of dimensions for the playing board of The King of Yu. Τοποθετούνται σε συστήματα ανακύκλωσης καυσαερίων τα οποία διαθέτουν ηλεκτροβαλβίδες ελέγχου (δείτε παρακάτω το σχετικό σχέδιο) Download as unsupported content. Υπό τις σωστές συνθήκες, για την ενεργοποίηση του συστήματος ανακύκλωσης καυσαερίων EGR, η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα ελέγχου στέλνει υποπίεση στην βαλβίδα EGR και την ενεργοποιεί php multiple files. Περισσότερα »

Βαλβίδα EGR 88064

centos 이미지

Τεχνικές πληροφορίες για την σωστή τοποθέτηση της : 88064.

Θα ήταν σκόπιμο να αφαιρεθεί το κάλυμμα αλουμινίου και να καθαριστεί επιμελώς 랩뷰 2017 다운로드. Έπειτα μετρήστε την απόσταση μεταξύ της βάσης στην οποία θα τοποθετηθεί η καινούργια βαλβίδα EGR και τις έδρας στην οποία η κεφαλή της βαλβίδας κλείνει, φράσσοντας την δίοδο των καυσαερίων 바람의나라 다운로드. Περισσότερα »

php header 다운로드 모바일 배틀그라운드 무료 다운로드