Τεχνικά

Ηλεκτρονική Μονάδα Ελέγχου OPEL – ISUZU 70015/1

Συχνά λαμβάνουμε παράπονα για την ECU 70015/1. Το βασικό παράπονο είναι ότι η ECU σταματά να λειτουργεί και χρειάζεται αντικατάσταση 암스테르담 지도 다운로드.

Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως το πρόβλημα δεν οφείλεται σε κατασκευαστικό παράγοντα one piece 0. Αντιθέτως προκαλείται από υπερβολική καταπόνηση των εσωτερικών εξαρτημάτων της ECU 로스트 인 스페이스 다운로드.

Ας δούμε τις δύο πιο συνηθισμένες περιπτώσεις:

 1. Πετρέλαιο να έχει εισχωρήσει στην ECU: αυτό μπορεί να συμβεί καθώς η ECU είναι τοποθετημένη ακριβώς κάτω από την αντλία καυσίμου 그리스 비극 다운로드. Ο ρυθμιστής πίεσης του καυσίμου εξαιτίας υψηλών θερμοκρασιών και φορτίου, χάνει ένα πλαστικό μέρος του και παρουσιάζει διαρροή fortify 다운로드. Έτσι, σταγόνες πετρελαίου μπορεί να εισχωρήσουν στην καλωδίωση του ρυθμιστή και προχωρούν μέσα από το κάλυμμα των καλωδίων έως την ECU, γεμίζοντας την με πετρέλαιο 볼랜드 델파이 다운로드.
 2. Υπερθέρμανση της ECU ή έντονοι κραδασμοί: πάλι εξαιτίας της θέσης της (σε πολύ θερμό σημείο του χώρου του κινητήρα), η ECU μπορεί να υπερθερμανθεί με αποτέλεσμα να λιώσουν τα εσωτερικά κυκλώματα και να σταματήσει να λειτουργεί 감청의 주먹 다운로드.

Περισσότερα »

Αντλία Κενού Meat&Doria 91093

베테랑 ost 다운로드

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ VAG ΜΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΝΤΛΙΑΣ – ΜΠΕΚ 

ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ Ή ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΣΤΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ

Αυξημένη στάθμη του λιπαντικού στο κάρτερ: πιθανές αιτίες

 • Το πρώτο αίτιο που πρέπει να ελεγχθεί είναι τυχόν φθαρμένα O-rings της μονάδας αντλίας – μπεκ, τα οποία προκαλούν διαρροή του καυσίμου από το κύκλωμα τροφοδοσίας ή από το κύκλωμα επιστροφής windows card games.

Σε αυτή την περίπτωση η απλή αντικατάσταση των O-rings μερικές φορές δεν είναι αρκετή, καθώς οι κραδασμοί μπορεί να έχουν προκαλέσει ακόμη και ράγισμα στην κεφαλή του κινητήρα 코룸1 다운로드. Περισσότερα »

Αντλία Κενού (Υποπίεσης) 8091026

왜란 종결 자 다운로드

Συχνά δεχόμαστε παράπονα για την αντλία κενού με εφαρμογές της Mercedes Benz W123, W124, W201 και W202 bios 다운로드. Τα πιθανά παράπονα είναι:

 • Χαμηλή υποπίεση
 • Κροτάλισμα
 • Φθορά στον κύλινδρο τροφοδοσίας της αντλίας κενού
 • Σπασμένες βάσεις της αντλίας
 • Ζημιά στο έκκεντρο της αντλίας

Περισσότερα »

초등 수학 교과서 다운로드

Εξαρτήματα Μίζας: Γρανάζι μίζας

청와대 로고 다운로드

Το ρελέ έλξης κινεί το γρανάζι της μίζας, μέσω του μοχλού ώθησης και το εμπλέκει στην οδοντωτή στεφάνη του βολάν κατά τη διαδικασία της εκκίνησης boss 버그 판. Μετά την εκκίνηση, το γρανάζι, επανέρχεται στην αρχική του θέση. Το γρανάζι της μίζας καταπονείται πολύ κατά τη διαδικασία εμπλοκής και της λειτουργίας 아이엠히어로 다운로드. Για την προστασία της μίζας, Περισσότερα »

Αισθητήρας Ροπής

몬무스 패러독스 다운로드

Ο αισθητήρας ροπής τιμονιού είναι ένα εξάρτημα το οποίο τοποθετείται εντός της μονάδος του ηλεκτρονικά υποβοηθούμενου συστήματος διεύθυνσης, ώστε να ασκηθεί η κατάλληλη ροπή υποβοήθησης στο τιμόνι Bad guy mp3.

Αυτός ο τύπος αισθητήρα μπορεί να προσφέρει το σήμα του και για επιπλέον λειτουργίες του οχήματος, όπως: Περισσότερα »

previous version of TeamViewer

Αντλία Δοχείου Υγρού Πλύσης Παρμπρίζ

Πρόκειται για μία μικρή ηλεκτρική αντλία, η οποία βρίσκεται τοποθετημένη συνήθως στο δοχείο του υγρού πλύσης και όταν ενεργοποιείται από τον οδηγό, αντλεί το υγρό καθαρισμού προς τους ψεκαστήρες καθαρισμού του παρμπρίζ files from the web server.

Ως ηλεκτρικό εξάρτημα μπορεί να παρουσιάσει βλάβη και να χρειαστεί αντικατάσταση line bve 2. Πριν την αντικατάσταση βεβαιωθείτε πως:

 • Η ασφάλεια της αντλίας δεν έχει καεί
 • Οι σωληνώσεις του υγρού πλύσης δεν έχουν τσακίσει ή κοπεί
 • Οι ψεκαστήρες δεν έχουν φράξει 대성마이맥 컴퓨터 다운로드.

Λάθος εφαρμογή πολλαπλασιαστών OPEL και πως να την αποφύγετε…

요세미티 dmg 다운로드

Οι κωδικοί 8010326 και 8010483 είναι όμοιοι εξωτερικά αλλά έχουν διαφορετικό εσωτερικό
κύκλωμα Windows 2008 r2. Εάν τοποθετηθούν ο ένας στη θέση του άλλου ο κινητήρας ρετάρει και σύντομα
ο πολλαπλασιαστής καίγεται pay-as-you-go music. Περισσότερα »

Ηλεκτρονικές Βαλβίδες Ελέγχου PWM

javax.websocket jar

Η ηλεκτρονική βαλβίδα ελέγχου PWM, βρίσκεται τοποθετημένη στο εσωτερικό του συμπιεστή και ρυθμίζει την απόδοσή του Download computer long-term games. Αντικαθιστά την τυπική αυτορυθμιζόμενη βαλβίδα των συστημάτων υπόψυξης (sub-cooling).

Πρόκειται για μία ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα η οποία αποτελείται κυρίως από ένα solenoid Hangouts pc version. Περισσότερα »